Afvalkalender gemeente Midden-Delfland

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Midden-Delfland bekijken? Midden-Delfland ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 19.302 inwoners. Het afval in Midden-Delfland wordt verzorgd door Avalex.

Afvalkalender gemeente Midden-Delfland

In de gemeente Midden-Delfland wordt ongeveer 411 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 116
Papier 54
Glas 23
PMD 17,8
Grof huishoudelijk Restafval 20
Fijn huishoudelijk Restafval 156

Afvalwijzer Midden-Delfland 2022

Afvalwijzer Midden-Delfland bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Midden-Delfland jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Midden-Delfland 2022

De afvalkalender van de gemeente Midden-Delfland vind je op:

Milieustraat gemeente Midden-Delfland

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Midden-Delfland?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Midden-Delfland. Het adres van de milieustraat Midden-Delfland is
  • Avalex Milieustraat Delft, Voltaweg 11, 2627 BD Delft

Grofvuil gemeente Midden-Delfland

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Midden-Delfland rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Midden-Delfland

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.