Afvalkalender gemeente Mill en Sint Hubert

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Mill en Sint Hubert bekijken? Mill en Sint Hubert ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 10.958 inwoners. Het afval in Mill en Sint Hubert wordt verzorgd door Land van Cuijck en Boekel.

Afvalkalender gemeente Mill en Sint Hubert

In de gemeente Mill en Sint Hubert wordt ongeveer ? kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval ?
Papier ?
Glas ?
PMD ?
Grof huishoudelijk Restafval ?
Fijn huishoudelijk Restafval ?

Afvalwijzer Mill en Sint Hubert 2024

Afvalwijzer Mill en Sint Hubert bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Mill en Sint Hubert jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Mill en Sint Hubert 2024

De afvalkalender 2024 van de gemeente Mill en Sint Hubert vind je op:

Milieustraat gemeente Mill en Sint Hubert

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Mill en Sint Hubert?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Mill en Sint Hubert. Het adres van de milieustraat Mill en Sint Hubert is

  • Milieustraat Haps, Beijer Bos 1, 5443 PL Haps

Grofvuil gemeente Mill en Sint Hubert

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Mill en Sint Hubert rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Mill en Sint Hubert

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.