Afvalkalender gemeente Moerdijk

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Moerdijk bekijken? Moerdijk ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 37.150 inwoners. Het afval in Moerdijk wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Moerdijk

In de gemeente Moerdijk wordt ongeveer ? kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval ?
Papier ?
Glas ?
PMD ?
Grof huishoudelijk Restafval ?
Fijn huishoudelijk Restafval ?

Afvalwijzer Moerdijk 2022

Afvalwijzer Moerdijk bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Moerdijk jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Moerdijk 2022

De afvalkalender van de gemeente Moerdijk vind je op:

Milieustraat gemeente Moerdijk

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Moerdijk?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Moerdijk. Het adres van de milieustraat Moerdijk is
  • Milieustraat gemeente Moerdijk, Fuutweg 4, 4791 PB Klundert

Grofvuil gemeente Moerdijk

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Moerdijk rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Moerdijk

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.