Afvalkalender gemeente Montfoort

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Montfoort bekijken? Montfoort ligt in de provincie  Utrecht en heeft ongeveer 13.901 inwoners. Het afval in Montfoort wordt verzorgd door Cyclus.

Afvalkalender gemeente Montfoort

In de gemeente Montfoort wordt ongeveer 542 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 131
Papier 64
Glas 26
PMD 29
Grof huishoudelijk Restafval 19
Fijn huishoudelijk Restafval 131

Afvalwijzer Montfoort 2022

Afvalwijzer Montfoort bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Montfoort jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Montfoort 2022

De afvalkalender van de gemeente Montfoort vind je op:

Milieustraat gemeente Montfoort

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Montfoort?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Montfoort. Het adres van de milieustraat Montfoort is
  • Gemeentewerf Montfoort, IJsselveld 18A, 3417 XH Montfoort

Grofvuil gemeente Montfoort

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Montfoort rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Montfoort

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.