Afvalkalender gemeente Mook en Middelaar

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Mook en Middelaar bekijken? Mook en Middelaar ligt in de provincie  Limburg en heeft ongeveer 7.835 inwoners. Het afval in Mook en Middelaar wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Mook en Middelaar

In de gemeente Mook en Middelaar wordt ongeveer 400 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 69
Papier 62
Glas 22
PMD 23,5
Grof huishoudelijk Restafval 20
Fijn huishoudelijk Restafval 107

Afvalwijzer Mook en Middelaar 2022

Afvalwijzer Mook en Middelaar bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Mook en Middelaar jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Mook en Middelaar 2022

De afvalkalender van de gemeente Mook en Middelaar vind je op:

Milieustraat gemeente Mook en Middelaar

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Mook en Middelaar?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Mook en Middelaar. Het adres van de milieustraat Mook en Middelaar is
  • Milieustraat Mook en Middelaar, Veldweg 3, Mook

Grofvuil gemeente Mook en Middelaar

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Mook en Middelaar rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Mook en Middelaar

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.