Afvalkalender gemeente Nissewaard

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Nissewaard bekijken? Nissewaard ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 85.207 inwoners. Het afval in Nissewaard wordt verzorgd door Reinis.

Afvalkalender gemeente Nissewaard

In de gemeente Nissewaard wordt ongeveer 566 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 63
Papier 39
Glas 15
PMD 12,8
Grof huishoudelijk Restafval 61
Fijn huishoudelijk Restafval 227

Afvalwijzer Nissewaard 2022

Afvalwijzer Nissewaard bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Nissewaard jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Nissewaard 2022

De afvalkalender van de gemeente Nissewaard vind je op:

Milieustraat gemeente Nissewaard

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Nissewaard?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Nissewaard. Het adres van de milieustraat Nissewaard is
  • Stadswerf Nissewaard, Mosterweg 1, 3202 LT Spijkenisse

Grofvuil gemeente Nissewaard

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Nissewaard rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Nissewaard

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.