Afvalkalender gemeente Noord-Beveland

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Noord-Beveland bekijken? Noord-Beveland ligt in de provincie  Zeeland en heeft ongeveer 7.386 inwoners. Het afval in Noord-Beveland wordt verzorgd door ZRD.

Afvalkalender gemeente Noord-Beveland

In de gemeente Noord-Beveland wordt ongeveer 833 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 138
Papier 85
Glas 29
PMD 0
Grof huishoudelijk Restafval 40
Fijn huishoudelijk Restafval 266

Afvalwijzer Noord-Beveland 2022

Afvalwijzer Noord-Beveland bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Noord-Beveland jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Noord-Beveland 2022

De afvalkalender van de gemeente Noord-Beveland vind je op:

Milieustraat gemeente Noord-Beveland

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Noord-Beveland?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Noord-Beveland. Het adres van de milieustraat Noord-Beveland is
  • Milieustraat Wissenkerke, Cruijckelcreke 21, 4491 PA Wissenkerke

Grofvuil gemeente Noord-Beveland

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Noord-Beveland rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Noord-Beveland

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.