Afvalkalender gemeente Nunspeet

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Nunspeet bekijken? Nunspeet ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 27.809 inwoners. Het afval in Nunspeet wordt verzorgd door ACONOV.

Afvalkalender gemeente Nunspeet

In de gemeente Nunspeet wordt ongeveer 442 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 155
Papier 54
Glas 20
PMD 0
Grof huishoudelijk Restafval 0
Fijn huishoudelijk Restafval 204

Afvalwijzer Nunspeet 2022

Afvalwijzer Nunspeet bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Nunspeet jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Nunspeet 2022

De afvalkalender van de gemeente Nunspeet vind je op:

Milieustraat gemeente Nunspeet

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Nunspeet?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Nunspeet. Het adres van de milieustraat Nunspeet is
  • Milieustraat Nunspeet, Hullerweg 121, 8071 RN Nunspeet

Grofvuil gemeente Nunspeet

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Nunspeet rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Nunspeet

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.