Afvalkalender gemeente Oldebroek

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Oldebroek bekijken? Oldebroek ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 23.650 inwoners. Het afval in Oldebroek wordt verzorgd door ACONOV.

Afvalkalender gemeente Oldebroek

In de gemeente Oldebroek wordt ongeveer 480 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 173
Papier 59
Glas 13
PMD 0
Grof huishoudelijk Restafval 0
Fijn huishoudelijk Restafval 225

Afvalwijzer Oldebroek 2022

Afvalwijzer Oldebroek bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Oldebroek jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Oldebroek 2022

De afvalkalender van de gemeente Oldebroek vind je op:

Milieustraat gemeente Oldebroek

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Oldebroek?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Oldebroek. Het adres van de milieustraat Oldebroek is
  • Afvalbrengpunt gemeente Oldebroek, Ampèrestraat 13, 8091 XX Wezep

Grofvuil gemeente Oldebroek

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Oldebroek rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Oldebroek

Ben je benieuwd waar je oud papier kunt laten in jouw gemeente? Oud papier moet vaak gescheiden worden ingeleverd omdat dit goed gerecycled kan worden. Hiervoor zijn speciale oud papier containers. Op de website van jouw gemeente kun je vinden waar ze bij jou in de buurt staan.