Afvalkalender gemeente Oostzaan

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Oostzaan bekijken? Oostzaan ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 9.720 inwoners. Het afval in Oostzaan wordt verzorgd door GP Groot.

Afvalkalender gemeente Oostzaan

In de gemeente Oostzaan wordt ongeveer 435 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 84
Papier 53
Glas 36
PMD
Grof huishoudelijk Restafval 8
Fijn huishoudelijk Restafval 190

Afvalwijzer Oostzaan 2022

Afvalwijzer Oostzaan bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Oostzaan jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Oostzaan 2022

De afvalkalender van de gemeente Oostzaan vind je op:

Milieustraat gemeente Oostzaan

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Oostzaan?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Oostzaan. Het adres van de milieustraat Oostzaan is
  • Milieustraat Oostzaan, Skoon 1, Oostzaan

Grofvuil gemeente Oostzaan

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Oostzaan rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Oostzaan

Ben je benieuwd waar je oud papier kunt laten in jouw gemeente? Oud papier moet vaak gescheiden worden ingeleverd omdat dit goed gerecycled kan worden. Hiervoor zijn speciale oud papier containers. Op de website van jouw gemeente kun je vinden waar ze bij jou in de buurt staan.