Afvalkalender gemeente Pijnacker-Nootdorp

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Pijnacker-Nootdorp bekijken? Pijnacker-Nootdorp ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 55.412 inwoners. Het afval in Pijnacker-Nootdorp wordt verzorgd door Avalex.

Afvalkalender gemeente Pijnacker-Nootdorp

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp wordt ongeveer 427 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 88
Papier 46
Glas 27
PMD 7,3
Grof huishoudelijk Restafval 14
Fijn huishoudelijk Restafval 197

Afvalwijzer Pijnacker-Nootdorp 2022

Afvalwijzer Pijnacker-Nootdorp bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Pijnacker-Nootdorp jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Pijnacker-Nootdorp 2022

De afvalkalender van de gemeente Pijnacker-Nootdorp vind je op:

Milieustraat gemeente Pijnacker-Nootdorp

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Pijnacker-Nootdorp?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Pijnacker-Nootdorp. Het adres van de milieustraat Pijnacker-Nootdorp is
  • Avalex Milieustraat Pijnacker-Nootdorp, Molenweg 61, 2631 AB Nootdorp

Grofvuil gemeente Pijnacker-Nootdorp

Heb je grofvuil en wil je dit naar de afvalstort brengen. In sommige gemeenten is het wegbrengen van grof huishoudelijk afval gratis. Voor sommige afvalsoorten moet je betalen. Wat de kosten zijn voor het wegbrengen van vuilnis naar de afvalstort verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente of afvalverwerker kun je zien wat de prijzen zijn.

Afval ophaaldagen Pijnacker-Nootdorp rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Pijnacker-Nootdorp

Ben je benieuwd waar je oud papier kunt laten in jouw gemeente? Oud papier moet vaak gescheiden worden ingeleverd omdat dit goed gerecycled kan worden. Hiervoor zijn speciale oud papier containers. Op de website van jouw gemeente kun je vinden waar ze bij jou in de buurt staan.