Afvalkalender gemeente Putten

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Putten bekijken? Putten ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 24.120 inwoners. Het afval in Putten wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Putten

In de gemeente Putten wordt ongeveer 383 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 55
Papier 59
Glas 24
PMD 26,7
Grof huishoudelijk Restafval 13
Fijn huishoudelijk Restafval 61

Afvalwijzer Putten 2022

Afvalwijzer Putten bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Putten jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Putten 2022

De afvalkalender van de gemeente Putten vind je op:

Milieustraat gemeente Putten

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Putten?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Putten. Het adres van de milieustraat Putten is
  • Afvalbrengstation Putten, Hoge Eng West 5, 3882 TP Putten

Grofvuil gemeente Putten

In de milieustraat of stort van jouw gemeente kun je terecht met je grofvuil. Grofvuil is al het afval wat je niet in jouw minicontainer mag of kan gooien. Welke afvalsoorten je naar de milieustraat mag brengen en welke kosten hieraan verbonden zijn verschilt per gemeente. Dit kun je terugvinden op de website van jouw gemeente.

Afval ophaaldagen Putten rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Putten

Ben je benieuwd waar je oud papier kunt laten in jouw gemeente? Oud papier moet vaak gescheiden worden ingeleverd omdat dit goed gerecycled kan worden. Hiervoor zijn speciale oud papier containers. Op de website van jouw gemeente kun je vinden waar ze bij jou in de buurt staan.