Afvalkalender gemeente Renswoude

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Renswoude bekijken? Renswoude ligt in de provincie  Utrecht en heeft ongeveer 5.486 inwoners. Het afval in Renswoude wordt verzorgd door ACV Groep.

Afvalkalender gemeente Renswoude

In de gemeente Renswoude wordt ongeveer 479 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 85
Papier 47
Glas 16
PMD 11
Grof huishoudelijk Restafval 7
Fijn huishoudelijk Restafval 217

Afvalwijzer Renswoude 2022

Afvalwijzer Renswoude bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Renswoude jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Renswoude 2022

De afvalkalender van de gemeente Renswoude vind je op:

Milieustraat gemeente Renswoude

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Renswoude?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Renswoude. Het adres van de milieustraat Renswoude is
  • Afvalinzamelstation Renswoude, Molenstraat 12 Renswoude

Grofvuil gemeente Renswoude

In de milieustraat of stort van jouw gemeente kun je terecht met je grofvuil. Grofvuil is al het afval wat je niet in jouw minicontainer mag of kan gooien. Welke afvalsoorten je naar de milieustraat mag brengen en welke kosten hieraan verbonden zijn verschilt per gemeente. Dit kun je terugvinden op de website van jouw gemeente.

Afval ophaaldagen Renswoude rondom feestdagen

Kun je de container aan de weg zetten in jouw gemeente met kerst? Wordt het afval wel opgehaald met Pasen? Het antwoord op al deze vragen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Renswoude

Ben je benieuwd waar je oud papier kunt laten in jouw gemeente? Oud papier moet vaak gescheiden worden ingeleverd omdat dit goed gerecycled kan worden. Hiervoor zijn speciale oud papier containers. Op de website van jouw gemeente kun je vinden waar ze bij jou in de buurt staan.