Afvalkalender gemeente Rijssen-Holten

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Rijssen-Holten bekijken? Rijssen-Holten ligt in de provincie  Overijssel en heeft ongeveer 38.217 inwoners. Het afval in Rijssen-Holten wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Rijssen-Holten

In de gemeente Rijssen-Holten wordt ongeveer 645 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 114
Papier 86
Glas 20
PMD 34,9
Grof huishoudelijk Restafval 23
Fijn huishoudelijk Restafval 136

Afvalwijzer Rijssen-Holten 2022

Afvalwijzer Rijssen-Holten bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Rijssen-Holten jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Een duurzame samenleving wordt steeds belangrijker. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij wordt jouw huisvuil steeds meer gerecycled. Jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen door jouw afval thuis al goed te scheiden. Een goede hulp hierbij is een prullenbak voor afvalscheiding. Deze prullenbak heeft meerdere vakken waardoor jij afval goed gescheiden kunt inzamelen.

Afvalkalender gemeente Rijssen-Holten 2022

De afvalkalender van de gemeente Rijssen-Holten vind je op:

Milieustraat gemeente Rijssen-Holten

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Rijssen-Holten?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Rijssen-Holten. Het adres van de milieustraat Rijssen-Holten is
  • Afvalbrengpunt Rijssen, Nijverheidsstraat 17-a, 7461 AD Rijssen

Grofvuil gemeente Rijssen-Holten

In de milieustraat of stort van jouw gemeente kun je terecht met je grofvuil. Grofvuil is al het afval wat je niet in jouw minicontainer mag of kan gooien. Welke afvalsoorten je naar de milieustraat mag brengen en welke kosten hieraan verbonden zijn verschilt per gemeente. Dit kun je terugvinden op de website van jouw gemeente.

Afval ophaaldagen Rijssen-Holten rondom feestdagen

Wanneer wordt het afval opgehaald rond Pasen?? Of wordt de container wel geleegd met kerstmis? Bekijk de website van jouw gemeente of afvalbedrijf om te zien of de container geleegd wordt op deze dagen. Daar vind je alle actuele informatie rondom de afvalophaaldagen in jouw gemeente.

Container ombouw

Maak jij gebruik van Kliko’s of zogeheten minicontainers? Dan is een Klikokast misschien wel iets voor jou. Een klikokast of containerombouw zorgt ervoor dat je niet meer tegen die lelijke containers aan hoeft te kijken. Zo ziet je tuin er meteen een stuk netter uit. Benieuwd naar de prijzen?

Oud papier gemeente Rijssen-Holten

Ben je benieuwd waar je oud papier kunt laten in jouw gemeente? Oud papier moet vaak gescheiden worden ingeleverd omdat dit goed gerecycled kan worden. Hiervoor zijn speciale oud papier containers. Op de website van jouw gemeente kun je vinden waar ze bij jou in de buurt staan.