Afvalkalender gemeente ‘s-Hertogenbosch

De gemeente ’s-Hertogenbosch ligt in te provincie Noord-Brabant. ’s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, is tevens de hoofdstad van de gemeente. ’s-Hertogenbosch heeft zo’n 155.000 inwoners in de gemeente. De gemeente ’s Hertogenbosch bestaat uit de woonplaatsen ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Nuland en Vinkel. De inzameling van huishoudelijk afval in de gemeente ’s-Hertogenbosch wordt verzorgd de afvalstoffendienst. 

Afvalkalender ’s-Hertogenbosch

Wil jij weten welke container deze week aan de weg moet? Of wil je weten op welke dag de container aan de weg moet? Dat kun je allemaal zien in de afvalkalender van de afvalstoffendienst. Op de website van de afvalstoffendienst kun je inloggen. Vul eenvoudig je postcode en huisnummer (met eventuele toevoeging) in. Klik vervolgens op ”naar de website” en je krijgt meteen jouw persoonlijke afvalkalender te zien. 

Afvalstoffendienst App

Naast de afvalkalender online maakt de afvalstoffendienst ook gebruik van een afvalstoffen App. De App is eenvoudig te downloaden in de:

  • Google Playstore (Android)
  • Windows Store (Windows)
  • Apple Store (IOS)

Afvalkalender ‘s-Hertogenbosch 2022: De app

Je kunt de App vinden onder de naam ‘afvalstoffendienst’ en herkennen aan het logo van de afvalstoffendienst. Met de App kun je niet alleen de afvalkalender inzien. Ook kun je in de App allerlei handige informatie op het gebied van afval vinden. Zo krijg je tips op het gebied van afval en afval scheiden en je kunt een herinnering instellen voor wanneer de container aan de weg moet. Daarnaast is er een afval-abc te vinden kun je grofvuil aanmelden.

Milieustations ’s-Hertogenbosch

Wil je zelf grofvuil, GFT-afval of een andere soort afval wegbrengen? Dan kun je terecht bij één van de twee milieustations de gemeente ’s-Hertogenbosch. Er zijn twee milieustations, in Rosmalen en in ’s-Hertogenbosch. Vergeet niet de milieupas mee te nemen.  De adressen van de milieustations zijn:

Milieustation ’s-Hertogenbosch

  • Galilumstraat 9 
  • 5221 CN
  • ’s-Hertogenbosch

Milieustation Rosmalen

  • Vliertwijksestraat 38
  • 5249 RJ
  • Rosmalen

Tip: Belangrijk om te weten is dat het doordeweeks of ’s ochtends in het weekend aanzienlijk rustiger is.