Afvalkalender gemeente Staphorst

Afvalkalender gemeente Staphorst

De afvalkalender gemeente Staphorst wordt door ROVA verzorgd. ROVA verzorgt de afvalinzameling en afvalverwerking in de hele gemeente Staphorst. 

Afvalkalender gemeente Staphorst

Op de website van ROVA kun je eenvoudig met jouw postcode en huisnummer inloggen. Hiermee kun je alle actuele afval ophaaldagen Staphorst zien voor jouw adres. Bovendien staan op de website zaken als:

  • Afwijkende afval ophaaldagen rondom feestdagen.
  • Actuele openingstijden van de milieustraat Staphorst.
  • Nieuws rondom afval en duurzaamheid in Staphorst.

Wil jij liever een papieren afvalkalender hebben? Neem dan contact op met ROVA.

Afvalkalender App gemeente Staphorst

Altijd alle actuele afval ophaaldagen bij de hand hebben? Dat kan met de afvalkalender App van ROVA. Deze download je gemakkelijk in de Google Play Store (Android), de App Store (Apple) of de Windows Store (Windows). Bovendien kun je in de App zien welke afvalsoort in welke Kliko hoort. De App is te vinden onder de naam ROVA afvalkalender.

Afval ophaaldagen Staphorst

Afval scheiding is een groot thema en wordt alleen maar groter. Daarom wordt ook in Staphorst veel gedaan aan het scheiden van afval. Om afval beter te kunnen scheiden krijgen steeds meer mensen meerdere Kliko’s bij huis. Soms heb je wel tot 4 van deze mini containers bij huis staan. Maar waar laat je nou al deze Kliko’s? Heb je al eens gedacht aan een Kliko-kast of een container ombouw? Zo werk je al jouw containers op een mooie manier weg.

Afvalkalender Staphorst 2022: Grofvuil

Wil je grofvuil wegbrengen in de gemeente Staphorst? Naast de afvalkalender is ROVA ook verantwoordelijk voor de milieustraat Staphorst. In Staphorst zelf is helaas nog geen milieustraat. Je kunt je grofvuil naar de milieustraat Zwolle brengen. Deze is gevestigd aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle (Industrieterrein Hessenpoort). Ben je niet in de gelegenheid om grofvuil zelf weg te brengen? Neem dan contact op met ROVA, zij halen het dan op afspraak bij jou thuis op.