Afvalkalender gemeente Wijdemeren

Ben je op zoek naar de afvalkalender van de gemeente Wijdemeren? De afvalkalender voor de gemeente Wijdemeren wordt verzorgd door het GAD. Het GAD heeft een handige gratis app om de afvaldata op je mobiel te bekijken. Daarnaast wordt er een outlook bestand aangeboden waarmee je de kalender aan je telefoon kan koppelen. Voer je postcode en huisnummer in bij het GAD om de afvalkalender te bekijken.

Op de inzamelkalender van de gemeente Wijdemeren kan je zien op welke dag de container geleegd wordt. Zorg ervoor dat je kliko tijdig aan de weg staat zodat je zeker weet dat hij wordt geleegd. Zet uiterlijk om 7:30 uur in de ochtend de afvalcontainer aan de weg. Je mag de avond van te voren de container al aan de weg zetten. Dit mag vanaf 20 uur ’s avonds. Het binnenhalen van de afvalcontainer moet gebeuren uiterlijk om 22 uur in de avond.

De afvalkalender van de gemeente Wijdemeren bevat alleen inzameldagen voor kliko containers. De textielconainer en papiercontainer staan apart vermeld en zijn voor iedereen gelijk. Ondergrondse containers worden niet vermeld in de afvalkalender van de gemeente Wijdemeren.

Bekijk hier de GAD afvalkalender Wijdemeren 2022.