Afvalkalender gemeente Zoetermeer

Zoetermeer is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Zoetermeer heeft ongeveer 125.000 inwoners en is hiermee de derde gemeente binnen de provincie. In Zoetermeer wordt de afvalinzameling door de gemeente verzorgd. In de gemeente wordt gebruikt gemaakt van groene en grijze minicontainers. Deze worden om de week geleegd.

Afvalkalender gemeente Zoetermeer

Ben je op zoek naar de afvalkalender van de gemeente Zoetermeer? Via de afvalwijzer kun je eenvoudig de afvalkalender van de gemeente Zoetermeer inzien. Het enige wat je hoeft te doen is even je postcode + huisnummer in te vullen. Je krijgt dan meteen inzicht in de afvalkalender die geldt voor jouw adres. De afvalkalender Zoetermeer is te vinden op www.mijnafvalwijzer.nl.

Afval App Zoetermeer

Wil je de afvalkalender altijd binnen handbereik hebben? Dan is er de handige afval App van mijn afvalwijzer. De App is te vinden onder de naam ‘Afvalwijzer’ in de Apple Store (IOS) of de Google Play Store (Android). In de App vind je naast de afvalkalender allerlei soorten informatie over afval. Zo zie je het laatste nieuws op het gebied van afval, kun je informatie vinden over afval scheiden en kun je verschillende soorten afval zien. 

Afvalkalender gemeente Zoetermeer 2022: De milieustraat

Heb je meer afval dan normaal en wil je dit zelf wegbrengen? Je kunt je grofvuil wegbrengen naar het zelfbrengdepot in de gemeente Zoetermeer. Het zelfbrengdepot ligt op industrieterrein Lansinghage en staat goed aangegeven op de borden. Het adres van het zelfbrengdepot van de gemeente Zoetermeer is:

  • Argonstraat 25
  • 2718 SM
  • Zoetermeer

Tip: Je krijgt alleen toegang tot het zelfbrengdepot Zoetermeer als je de milieupas meeneemt. Neem ook even je legitimatie mee om aan te tonen dat je een inwoner van de gemeente Zoetermeer bent. Vergeet dit dus niet! Bovendien is het handig om thuis jouw afval al te scheiden. Dan heb je het alvast klaarliggen voor als je de milieustraat in Zoetermeer bereikt.