Pedaalemmer 30 liter

Pedaalemmer 30 liter

Een pedaalemmer is eigenlijk niets meer dan een vuilnisbak die met een voetpedaal open gaat. Vandaar dat deze prullenbakken de pedaalemmers worden genoemd. De pedaalemmers zijn er in verschillende groottes maar één van de meest verkochte is de pedaalemmer 30 liter. In de webshop vind je een groot aanbod pedaalemmers van 30 liter van verschillende gerenommeerde merken. Al deze merken staan garant voor een pedaalemmer van hoogwaardige kwaliteit, gebruiksgemak en design.

Webshop

Wanneer kies je voor een 30 liter pedaalemmer?

Een pedaalemmer van 30 liter is het meest geschikt voor huishouden van één of twee personen, of voor huishoudens die niet zoveel afval produceren. Daarnaast is een kleine pedaalemmer ideaal voor het GFT-afval. Omdat de zak die in de container gaat ook “maar” 30 liter is, moet deze vaker vervangen worden. Bij het GFT-afval is dit een goede zaak, omdat deze afvalsoort eerder gaat stinken.

Soorten pedaalemmer 30 liter

Er zijn diverse soorten pedaalemmers van 30 liter. De verschillen binnen de pedaal emmers zitten voornamelijk in het design en de vorm. Of je liever een vierkante pedaalemmer of een ronde pedaalemmer wilt, ligt natuurlijk aan je eigen voorkeuren. De halfronde pedaalemmer is uitermate geschikt om tegen een muur te plaatsen. Sommige pedaalemmers hebben een moderne uitstraling terwijl andere meer een retro-design hebben.

Merken pedaalemmer 30 liter

Er zijn een groot aantal verschillende merken die pedaalemmers aanbieden. Deze merken hebben jarenlange ervaring met het maken van pedaalemmers. Door deze ervaring zijn zij in staat om pedaalemmers te maken die super gebruiksvriendelijk zijn, gemaakt zijn van stevige materialen en eenvoudig te onderhouden zijn. Een greep uit de merken die pedaalemmers van 30 liter aanbieden zijn:

Koop je een pedaalemmer van één van deze merken, dan weet je zeker dat je een goede pedaalemmer koopt. De pedaalemmers van deze merken worden uit de beste grondstoffen vervaardigd en gaan dus lang mee.

Pedaalemmer schoonmaken

Het onderhoud van een pedaalemmer is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. De meeste pedaalemmers van 30 liter hebben een aparte binnenemmer. Deze binnenemmer kun je uit de afvalbak tillen. Op deze manier kun je de pedaalemmer makkelijk schoonmaken. Een ander groot voordeel van deze losse binnenbak is dat deze speciaal ontworpen zijn zodat de afvalzak eenvoudig uit de afvalemmer gaat.

Pedaalemmer voor het GFT-afval

Een pedaalemmer kan natuurlijk gebruikt worden voor iedere soort afval. Maar wat deze afvalemmer zo uniek maakt is dat wanneer je met etensresten in je hand staat, je de afvalemmer eenvoudig met de voet kunt openen. Je hoeft het GFT-afval dus niet eerst ergens anders neer te leggen om de prullenbak te openen. Bovendien kun je voor de GFT pedaalemmer ook biologisch afbreekbare afvalzakken kopen. Op deze manier ben je helemaal duurzaam en ecologisch bezig!

Afvalscheidingspedaalemmer

Ook binnen de pedaalemmers van 30 liter zijn er pedaalemmers voor afvalscheiding te koop. Zo is er de pedaalemmer 30L met 2 vakken van 15 liter, maar deze is er ook met vakken van 10L en 20L. Zo kun je dus een pedaalemmer voor afval scheiding uitzoeken die precies aan jouw wensen voldoet. Wil je graag een grote pedaalemmer voor je afvalscheiding? Dan kun je kiezen voor een pedaalemmer met 2 vakken van 30 liter. 

Pedaalemmer 30 liter kopen?

Nieuwsgierig naar het volledige aanbod pedaalemmers met 30 liter inhoud? In de webshop kun je eenvoudig kiezen uit de verschillende merken. Bovendien kun je met het keuzemenu snel een kleur en vorm kiezen. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe pedaalemmer!

Webshop