Brabantia pedaalemmer

Logo brabantia

Brabantia is al jarenlang een begrip in de wereld van pedaalemmers. Dit Nederlandse bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van pedaalemmers. Hierdoor zijn de Brabantia pedaalemmers steeds beter geworden. Kies je voor een Brabantia pedaalemmer, dan kies je voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en voor een stijlvol design.

Webshop

Welke soorten pedaalemmers zijn er?

De pedaalemmers zijn er van 1 t/m 60 liter en zijn ingedeeld in de groottes XS tot en met XXL. De bekende types uit de Brabantia series zijn:

  • Brabantia Flatback+
  • Brabantia Bo
  • Brabantia NewIcon

Daarnaast hebben de Brabantia pedaalemmers een fingerproof coating. Dat wil zeggen dat er door de speciale laag geen vingerafdrukken achterblijven op het RVS, metaal of staal. 

Brabantia pedaalemmer 3 liter

Een 3 liter pedaalemmer van Brabantia is ideaal voor kleinere ruimtes zoals het toilet of de badkamer. De kleine pedaalemmer is er in zeer veel verschillende uitvoeringen. Een voorbeeld van een 3 liter afvalemmer is de Brabantia NewIcon pedaalemmer. Deze stijlvolle afvallemmer is beschikbaar in een ontelbaar aantal kleuren. Daarbij worden trendy kleuren als mat-zwart, platinum, goud en zilver niet geschroomd. 

Brabantia Bo pedaalemmer

De meest bekende pedaalemmer uit de Brabantia-collectie is de Bo serie. Met een Bo pedaalemmer haal je een echte eyecathcher in huis! Het prachtige design, de hoogwaardige kwaliteit en het plezierige gebruiksgemak zorgen ervoor dat dit één van de populairste Brabantia pedaalemmers is. Bovendien zijn er in de Bo-serie ook pedaalemmers om je afval te scheiden. Deze Pedaalemmer met 2 vakken is ideaal voor het scheiden van jouw afval. Het GFT-afval kan in de ene bak, het restafval in de andere. Wat maakt de Bo pedaalemmer zo uniek? Is het de anti-slip onderkant waardoor deze niet krast op jouw vloer? Of is het toch het soft-close systeem waardoor de klep zachtjes sluit? De Bo pedaalemmer is een echte aanrader!

Brabantia pedaalemmer 30 liter of 60 liter

Ben je op zoek naar een grote pedaalemmer voor bijvoorbeeld in de keuken? Ook dan ben je bij Brabantia op het juiste adres! De grotere pedaalemmers van 30 t/m 60 liter zijn ideaal voor grotere ruimtes. Wanneer je voor een 30 liter of voor een 60 liter pedaalemmer kiest ligt natuurlijk aan je eigen voorkeur. Een goede richtlijn om bij deze keuze te helpen is: Een 30 liter pedaalemmer past beter bij een huishouden met 1 of 2 personen, een 60 liter bij een gezin met meer gezinsleden.

Wist je dat: Brabantia pedaalemmers een C2C certificering hebben? Dit betekent dat zij op een duurzame manier met hun producten omgaan en dat de pedaalemmers dus goed recyclebaar zijn!

Pedaalemmer afval scheiden

Brabantia heeft een uitgebreide lijn met pedaalemmers om afval te scheiden. Deze gescheiden pedaalemmers worden ook wel duo of trio pedaalemmers genoemd. Dat wil zeggen, ze hebben 2 of 3 compartimenten. In een pedaalemmer met 3 compartimenten kun je dus wel drie afvalsoorten kwijt. Ideaal als jij jouw afval perfect wilt scheiden! De samenstelling van deze pedaalemmers verschilt. Dat wil zeggen, het aantal liter per compartiment verschilt. Ook zijn er pedaalemmers die een gelijk aantal liters hebben. Ten slotte heeft Brabantia ook speciale Brabantia vuilniszakken. Deze zijn perfect op maat gemaakt voor de prullenbakken van Brabantia. Nooit meer een vuilniszak die te groot is en uitsteekt? Kies dan ook voor de Brabantia vuilniszakken.

Meer weten?

Wil jij meer weten over Brabantia pedaalemmers of gewoon even rustig het hele assortiment bekijken? Blader dan even rustig door de webshop en bekijk en ruime aanbod Brabantia afvalemmers. Je krijgt dan ook een goed beeld van alle kleuren die er beschikbaar zijn en je kunt meteen zien hoe de pedaalemmers eruit zien! 

Webshop