Curver pedaalemmer

Curver Logo pedaalemmer

Zoek jij naar een Curver pedaalemmer? De Curver Pedaalemmers zijn gebruiksvriendelijk, kwalitatief heel goed en dit allemaal gecombineerd met een strak design!

curver pedaalemmer

Dankzij het design van de Curver pedaalemmers hoef jij nooit meer jouw afvalbak te verstoppen in huis. Curver staat bekend om het enorme aanbod wanneer het aankomt op pedaalemmers. De industriële robuuste uitstraling gecombineerd met het duurzame RVS materiaal zorgen ervoor dat deze pedaalemmers niet meer weg te denken zijn uit jouw woning. Het aanbod is praktisch, origineel en zorgt dankzij de voetbediening (pedaal) ervoor dat jij hygiënisch jouw huisafval kunt verwerken. Of het nou gaat om een metalen, een met textuur of een plastic prullenbak, en zwarte pedaalemmer, grijze pedaalemmer van Curver, hier vind je precies wat jij zoekt! 

Curver pedaalemmer duo

De Curver pedaalemmer duo staat voor moderne afvalverwerking. Het steeds groter wordende klimaat en milieu probleem heeft ook intrede gedaan in de afvalverwerking industrie. Door jouw afval op de juiste manier te scheiden draag jij bij aan een beter milieu. Curver heeft een uitgebreide lijn pedaalemmers met duo bakken om jouw afval optimaal te scheiden. Dit wil zeggen dat ze werken met twee losse compartimenten van daar de naam Duo pedaalemmer. De inhoud van beide compartimenten kan verschillen. Zo kan het dus zijn dat jouw vak voor restafval groter is dan bijvoorbeeld die van het GFT afval. Tot slot, kun je ook nadenken over welke afvalzakken je nodig hebt. Voor restafval kun je het beste Komo vuilniszakken gebruiken. Maar voor de GFT zak misschien wel biologisch afbreekbare afvalzakken

Curver pedaalemmer 30 of 60 liter

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe pedaalemmer is het handig om te weten welke inhoudsmaat je nodig hebt. Wil je een 30 liter of 60 liter pedaalemmer? Of misschien wel een totaal andere maat. Om je een beetje te helpen bij het maken van je keuze kun je via onderstaande stappen erachter komen welke pedaalemmer het best past bij jou situatie;

Welke Curver pedaalemmer is het best?

Misschien komt dit stappenplan een beetje overdreven over, maar niets is zo irritant als het hebben van een verkeerde prullenbak. Soms is de emmer te klein dan weer te groot. Daarom is het wel verstandig om vooraf te bedenken hoeveel afval produceer ik? Neem je een te grote afvalemmer dan is de kans dat jouw pedaalemmer gaat stinken en misschien wel ongedierte zoals maden in je emmer krijgt. 

Waar gebruik ik de pedaalemmer voor?

Een pedaalemmer is handig om te hebben in de keuken. Wanneer jij je handen vol hebt aan het keuken afval wat je produceert met koken is het handig om met jouw voet de pedaalemmer te kunnen bedienen. Staat deze in het toilet of op een plek waar niet heel veel afval voorkomt dan zorg je ervoor dat je een kleinere inhoudsmaat neemt.

Hoe groot moet de pedaalemmer zijn?

De meest gangbare maten zijn 30 liter en 60 liter. Beide afmetingen zijn prima te gebruiken voor bijvoorbeeld de keuken. Heb jij een huishouden van zo rond de 2 personen dan kun je prima kiezen voor de Curver 30 liter pedaalemmer. Maar heb jij een huishouden van bijvoorbeeld 4+ personen dan kun je uiteraard kiezen voor de 60 liter variant. 

Curver pedaalemmer kopen?

Met het beantwoorden voor bovenstaande vragen moet je een heel eind gekomen zijn om een Curver pedaalemmer te kopen. Ben je overtuigd en wil je graag jouw eigen Curver pedaalemmer in huis halen, klik dan hier om het volledige aanbod te bekijken van Curver.

curver pedaalemmer