Pedaalemmer 60 liter

pedaalemmer

Ben jij opzoek naar een pedaalemmer van 60 liter? Een pedaalemmer van 60 liter is geschikt voor huishoudens met 4+ personen. Ga je voor een te kleine afvalemmer dan heb je de kans dat je te vaak met een volle vuilniszak komt te zitten. Merk je dat je een te grote hebt dan kan het zijn dat jouw afval begint te stinken of zelfs ongedierte aantrekt. Ga daarom altijd voor de juiste maat. 

Pedaalemmer 60 liter kopen?

Soorten pedaalemmer 60 liter

Je hebt verschillende soorten pedaalemmers van 60 liter. De verschillen zitten uiteraard in kleur, vormgeving en materiaal. De kleur en vormgeving zijn natuurlijk allemaal persoonlijke voorkeur. Uiteraard moet je even goed kijken wat past bij jouw interieur en waar de afvalemmer komt te staan. Staat deze bijvoorbeeld in een hoek dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een half ronde of ovale pedaalemmer. Je hebt zoals gezegd verschillende soorten en maten. Maar er is ook onderscheid in duo of trio-pedaalemmers. Deze zogenaamde duo pedaalemmers hebben meerdere compartimenten waarmee ze heel erg geschikt zijn om afval te scheiden. Dus gebruikt jouw gemeente het diftar systeem? Ga dan voor een pedaalemmer die meerdere vakken heeft, zo bespaar je een hoop kosten op de afvalwerking. Vanzelfsprekend hebben de duo-pedaalemmers 2 compartimenten en de trio-pedaalemmers er 3. 

Merken pedaalemmer 60 liter

Er zijn al een flink aantal gevestigde merken die pedaalemmers aanbieden. Ieder merk pedaalemmer heeft weer zijn eigen voordelen. Sommigen gaan volledig voor design anders voor gebruiksgemak. Bekijk hier het volledige aanbod, en kies welke bij jou past!

Wesco

Brabantia

Curver

EKO

Koop je een pedaalemmer van één van deze merken, dan weet je zeker dat je een goede pedaalemmer koopt. Deze pedaalemmers gaan een lange tijd mee. 

Pedaalemmer schoonmaken

Je doet er goed aan om eens in de zoveel tijd even goed jouw pedaalemmer schoon te maken. Dit voorkomt vieze geurtjes en verlengd de levensduur van jouw aankoop. Het beste kun je het schoonmaken met een allesreiniger. 

Pedaalemmer 60 liter kopen?

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod pedaalemmers met 60 liter? Bekijk dan in de webshop de volledige collectie. Met deze pedaalemmers hoef jij je nooit geen zorgen meer te maken over vieze handen want met de handige voetpedaal bediening open jij zonder handen de deksel!

Pedaalemmer 60 liter kopen?