Wesco pedaalemmer

Wesco

Wesco maakt al jaren pedaalemmers van hoge kwaliteit die zeer functioneel zijn. Met hun kenmerkende retro-design herken je de Wesco pedaalemmer meteen. In het grote aanbod zitten pedaalemmers voor iedere ruimte, van keuken en woonkamer, tot de badkamer en voor de veranda. Wesco is dé specialist op het gebied van pedaalemmers.

Webshop

Soorten Wesco pedaalemmers

Wesco heeft grofweg twee soorten pedaalemmers. Dit zijn de:

  • Wesco Kickmaster
  • Wesco Baseboy

Binnen deze twee varianten zijn er weer allerlei verschillende uitvoeringen. Niet alleen de inhoud van de pedaalemmers verschilt, maar ook het design. Bovendien heeft Wesco een groot aanbod pedaalemmers voor afvalscheiding. Er zijn ook Wesco pedaalemmers met een aparte binnenemmer. Deze is afzonderlijk uit de afvalemmer te halen waardoor je vuilniszakken er sneller uit krijgt. De vuilniszak blijft dus nooit meer vastzitten in de afvalemmer. Het tweede grote voordeel van dit systeem is dat je de pedaalemmer goed kunt schoonmaken.

Wesco Kickmaster pedaalemmer

De Wesco Kickmaster pedaalemmer is één van de bekendste afvalverwerkers van Wesco. Met zijn unieke en stijlvolle design is dit een echte toevoeging aan iedere keuken of woonkamer. Gemaakt van robuuste materialen waardoor de pedaalemmer lang mee gaat. De pedaalemmer is voorzien van een ingebouwde demper, waardoor de klep stil sluit. Bovendien heeft de Wesco Kickmaster een bodem die niet wegglijdt op de vloer. Er zijn verschillende uitvoeringen van deze pedaalemmer.

Baseboy pedaalemmer

De Baseboy pedaalemmer is de tweede topper uit de Wesco-collectie. Deze retro pedaalemmer heeft een echte “jaren 50” look en past perfect in ieder interieur. Met metalen binnenemmer, stevige bodemrand van rubber en een solide pedaal is dit een echte aanwinst.

Verschillende uitvoeringen

De pedaalemmers van Wesco zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je een ruime keuze uit de verschillende kleuren. De Wesco pedaalemmers zijn verkrijgbaar in teveel kleuren om op te noemen: Ze hebben zelfs een paarse en een roze prullenbak! Daarnaast zijn de Wesco pedaal emmers er van allerlei groottes. Van 3 liter pedaalemmer tot 40 liter pedaalemmers en alles wat daartussen zit!

Afval scheiden met een Wesco pedaalemmer

Wesco loopt voorop als het gaat om het scheiden van afval. Er zijn allerlei afvalscheiding pedaalemmers van Wesco te koop. De Wesco Multi Collector is daar een goed voorbeeld van. Deze scheidingsprullenbak heeft een strakke look en mooie kleuren zoals mat-zwart en zelfs een grafiet uitstraling. Met de 2x 25 liter vakken kun je hier goed je afval in scheiden. Wil je jouw afval echt super duurzaam inzamelen? Kijk dan eens bij de biologisch afbreekbare afvalzakken.

Geinteresseerd?

Benieuwd naar het hele aanbod van Wesco pedaalemmers? Of wil je kijken hoe de pedaalemmers er uit zien en welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn? In de webshop kun je op je gemak het het grote aanbod Wesco afvalemmers doornemen. Bovendien zijn er regelmatig scherpe Wesco aanbiedingen!

Webshop