Prullenbak 60 liter

afval coronavirus

Ben je op zoek naar een prullenbak 60 liter? Een vuilnisbak met een inhoud van 60 liter is één van de meest gangbare prullenbakken in ieder Nederlands huishouden. Ben je met veel mensen thuis, of produceer je veel afval? Dan is een afvalbak van 60 liter een ideale prullenbak voor jou!

Webshop

Soorten 60 liter afvalbak

Er zijn verschillende soorten afvalbakken. Allereerst verschilt de vorm van de vuilnisbak. Over het algemeen kun je bij de vorm van de vuilnisbak kiezen uit rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en halfrond. Welke prullenbak het beste bij jouw situatie past ligt uiteraard geheel aan jouw eigen wensen en voorkeuren. Ook de plek waar je de afvalbak wilt neerzetten is van invloed op de vorm van de prullenbak. Zo is een halfronde prullenbak uitermate geschikt om tegen een muur aan te zetten.

Merken prullenbak van 60 liter

Er zijn een flink aantal merken die prullenbakken van 60 liter aanbieden. Omdat dit één van de meest voorkomende prullenbakken is, is het aanbod in deze afvalbakken ook groot. De meest bekende merken op het gebied van 60 liter vuilnisbakken zijn:

Koop je een prullenbak van één van deze merken, dan kies je voor een goede, degelijke prullenbak. De prullenbakken zijn van kwalitatief hoog niveau, staan voor een mooi design en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Naast design en kwaliteit hebben deze merken de gebruiksvriendelijkheid van een prullenbak ook hoog in het vaandel staan.

Onderhoud

Steeds meer vuilnisbakken beschikken over een losse binnenemmer. Deze binnenemmer, met gaatjes erin, zorgt ervoor dat de afvalzak eenvoudig loskomt en je dus geen last meer hebt van een vuilniszak die in de prullenbak blijft zitten. Tevens heeft een losse binnenemmer als groot voordeel dat de afvalbak gemakkelijk schoon te maken is.

Afval scheiden prullenbak

Er zijn ook verschillende vuilnisbakken van 60 liter die bestaan uit twee of drie vakken. Deze vuilnisbakken worden ook wel duo prullenbak of trio prullenbak genoemd. Deze zijn perfect als je afval gescheiden wilt inzamelen. De duo prullenbakken zijn er in verschillende soorten en maten. Met twee gelijke vakken die samen 60 liter zijn (30l +30l) of twee ongelijke vakken (40l+20l), maar ook andere variaties zijn mogelijk. Een 60 liter trio prullenbak (20l+20l+20l) is er ook met vakken van verschillende grootte. 

Prullenbak 60 liter kopen?

In de webshop vind je een ruim aanbod aan prullenbakken van 60 liter. In verschillende kleuren, verschillende vormen en gemaakt van verschillend materiaal. Hierbij kun je denken aan RVS, staal, metaal, kunststof en zelfs van hout! Naast deze eigenschappen hebben alle afvalbakken hun eigen unieke design. Zo kies je gemakkelijk en snel een prullenbak die helemaal naar jouw wens is!

Webshop