Curver prullenbak

Curver Logo pedaalemmer

Ben jij op zoek naar een Curver prullenbak? Een Curver vuilnisbak staat garant voor kwaliteit, design en duurzaamheid.

Ben jij opzoek naar een Curver prullenbak? 

Curver prullenbak kopen? Dankzij het mooie design van de Curver prullenbakken is het niet meer nodig om jouw prullenbak te verstoppen in huis. Curver staat bekend om het grote aanbod, de robuuste uitstraling en duurzame prullenbakken die ervoor zorgen dat deze zo populair zijn. Het aanbod is praktisch, origineel en zorgt ervoor dat jij op ene hygiënische manier jouw afval kwijt kunt. Curver prullenbakken zijn vriendelijk in gebruik en makkelijk te reinigen. Of het nou gaat om een metalen, een met textuur of een plastic prullenbak van Curver, hier vind je precies wat jij zoekt! 

Over Curver

Curver is van origine een Nederlands bedrijf en is inmiddels een grote internationale speler op het gebied van huishoudelijke artikelen. Curver wordt in 1949 opgericht door twee zwagers die door middel van beide achternamen te combineren op de naam Curver komen. Het bedrijf komt op de markt als klein productiebedrijf dat zich richt op glazen verpakkingen. Door de enorme opkomst in de jaren ’60 van plastic producten maakt het bedrijf een enorme groei door. Het gaat zich ondermeer richten op huishoudelijke opbergoplossingen waaronder prullenbakken. Door altijd goed oog te hebben voor kwaliteit en gebruiksgemak scoort het bedrijf goed op de internationale markt. In 1998 is het verkocht aan het Amerikaanse bedrijf Rubbermaid Inc. En in 2005 werden Curver en de producten van Rubbermaid Inc. ondergebracht in European Plastic Goup.

Curver prullenbak en het milieu

Misschien kun je wel zeggen dat het bedrijf zijn concurrenten de tijd ver vooruit was. In 1984 al zag Curver het nut in van duurzaam ondernemen. Hierdoor werden dan ook belangrijke bedrijfsmatige processen verandert waardoor er rekening gehouden werd met het milieu en klimaat. Door middel vanher uitsluiten van kleurstoffen via giftige zware metalen geeft Curver een signaal af dat het staat voor duurzaam ondernemen. Maar hier blijft het niet bij. Want in de jaren negentig bracht Curver op alle producten een recycle code aan. Via deze code kan de afvalverwerker gemakkelijk zien met welk type kunststof of plactic hij te maken heeft en het op een goede manier verwerken. Hierdoor is het makkelijker om het afval te scheiden. Het bijzondere aan deze manier van scheiden is dat Curver zijn eigen herwonnen grondstoffen weer hergebruikt voor eigen productie. In 2011 introduceert Curver: “ EcoLife” deze reeks producten in de huishoud sector zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic wat afkomstig is van huishoudelijk restafval. In 2012 valt het bedrijf hiermee zelfs in de prijzen en wint de EPRO Best Recycled Plastic Productprijs. 

Curver prullenbak kopen?

Ben jij op zoek naar een Curver prullenbak? Een Curver afvalbak koop je eenvoudig en snel in de webshop. Veilig en snel betalen met IDeal is mogelijk!

Curver prullenbak

Mould Labelling technologie

Door de innovatieve bedrijfsvoering lukt het om bij Curver als eerste gebruik te maken van de exclusieve in Mould Labelling technologie. Met deze technologie is het mogelijk om op kunststof producten een creatief design te maken. Dit is een grote doorbraak in de branche waardoor Curver een zeer bijzondere metaallook kan plaatsen op de prullenbakken. Dit levert Curver naast miljoenen nieuwe verkopen, ook een samenwerking met Disney op. 

Soorten Curver prullenbakken

Wanneer je opzoek bent naar prullenbakken is het verstandig om te weten waar je naar opzoek bent. Is het bijvoorbeeld voor in de keuken, badkamer of toilet? Wordt het gebruikt voor afval met vieze geurtjes? Wil je dat je met je handen de Curver prullenbak aanraakt of juist niet? Past het bij het design van jouw interieur? Deze en alle andere vragen moet je jezelf stellen voordat je tot een passende prullenbak komt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ontwerp met pedaalemmer zodat jij niet je handen hoeft te gebruiken, dit is wel zo hygiënisch. Wanneer jij het belangrijk vind dat je je afval op de juiste manier scheidt is het misschien ook interessant om een prullenbak te nemen met meerdere vakken. Ook hier heeft Curver een passende oplossing voor. Vind jij het milieu belangrijk en wil je graag bijdragen aan een milieuvriendelijke manier van afval inzamelen, denk dan ook eens aan de biologische afvalzakken voor jouw Curver afvalbak die overal verkrijgbaar zijn.