Joseph Joseph prullenbak

Joseph Joseph logo

Ga je voor een Joseph Joseph prullenbak dan ga je voor design. Met het strakke design en het praktische ontwerp zijn deze prullenbakken enorm populair. Hierom is de Joseph Joseph prullenbak niet alleen mooi maar ook handig in gebruik. Ben je op zoek naar een zwarte prullenbak, een rvs prullenbak of iets compleet anders bekijk dan hier het complete aanbod van Joseph Joseph.

Joseph Joseph prullenbak kopen

Joseph Joseph waste Totem afvalemmer 60 liter

De Joseph Joseph Totem Intelligent Waste afvalemmer, is een slimme afvalemmer die gemaakt is van RVS en een handige coating waardoor jouw vingers geen afdrukken nalaten. Het is een afvalemmer die zich makkelijk laat gebruiken voor het scheiden van jouw afvalMede door de 3 compartimenten is deze afvalemmer met 60 liter zeker geschikt voor een huishouden tot wel 5 personen. Het bovenste vak is handig te openen met slechts 1 vinger. Hieronder zit een tweede afvalemmer welke je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het PMD afval. En in het onderste vakje zit een handig opbergruimte welke te gebruiken is voor klein afval of handig om wat rollen afvalzakken te bewaren. Hieronder zie je een een aantal voordelen opgesomd voor de Joseph Joseph waste Totem afvalemmer;

  • Inhoud van 60 liter; ideaal voor 4+ huishouden
  • Uitneembare binnenbak met deksel en handgreep voor GFT (4 L)
  • Ruime binnenbak van 36 L voor regulier afval
  • Praktische lade van 24 L voor het scheiden van papier of plastic
  • Met duurzaam geurfilter en geïntegreerde wieltjes aan de onderzijde
  • De afvalemmer is voorzien van wieltjes en een greep zodat u deze eenvoudig kunt manoeuvreren en verplaatsen.

Joseph Joseph intelligent waste Titan

De Joseph Joseph intelligent waste Titan prullenbak is een uniek ontwerp onder de huishoudelijke afvalemmers vanwege zijn ingebouwde compressor. Met de krachtige ingebouwde compressor verklein je moeiteloos het afval tot wel 3 keer zo klein. Hierdoor bespaar je flink op het aantal afvalzakken. En je hoeft het afval minder vaak weg te brengen naar de container. 

Door een handig voetpedaal hoef jij je ook geen zorgen te maken dat je vieze handen krijgt. Met het mooie strakke design gemaakt van RVS is de Joseph Joseph intelligent waste Titan prullenbak een ware aanwinst voor jouw interieur. 

Welke Joseph Joseph afvalbak is het beste?

Joseph Joseph biedt een groot assortiment afvalbakken aan. Om de meest geschikte prullenbak voor jou te vinden kun je jezelf een aantal vragen stellen:

1. Waar komt de Joseph Joseph afvalbak te staan?

Komt de prullenbak in het zicht of buiten het zicht te staan? Vind je het belangrijk dat de afvalemmers zijn weggewerkt of juist mooi passen bij de rest van jouw interieur. Joseph Joseph prullenbakken passen bij ieder design. 

2. Hoe groot moet de prullenbak zijn?

In de keuken prullenbak wordt vaak meer afval verzameld dan de pedaalemmer in het toilet. Joseph Joseph heeft meerder keuze mogelijkheden als het gaat om het aantal liters. Houd er rekening mee dat een gemiddeld persoon per jaar zo’n 400 kg afval produceert! 

3. Waar ga ik de afvalbak voor gebruiken?

Als je afval wilt gaan scheiden kun je beter kiezen voor een prullenbak met 2 of 3 vakken. Is de vuilnisbak slechts voor één afvalsoort bestemd, dan kun je voor een enkele prullenbak gaan.

4. Hoe moet de prullenbak opengaan?

Joseph Joseph heeft afvalemmers die met een pedaal opengaan, maar ook afvalbakken die met een duw-systeem opengaan. De beste prullenbak voor jou is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

5. Joseph Joseph prullenbak aanbieding?

Joseph Joseph afvalbakken staan bekend om hun moderne en tijdloze design. Met de duurzame materialen gaat deze prullenbak ook super lang mee. Vind je de prijs belangrijk let dan op aanbiedingen die mogelijk lopen via verschillende aanbieders. De Joseph Joseph prullenbakken zijn regelmatig in de aanbieding. 

Over Joseph Joseph

Joseph Joseph is door twee broers opgericht in Engeland. Wat begon als een klein bedrijf die zich specialiseerden in glazen snijplanken groeide uit tot een bedrijf wat al jaren aan de top staat wat betreft handige keukengadgets en accessoires.

Joseph Joseph prullenbak