Prullenbak 3 vakken

afval coronavirus

Prullenbak 3 vakken kopen? Een prullenbak met 3 vakken is ideaal om afval nóg beter te scheiden. Door de 3 compartimenten geeft het je de mogelijkheid om 3 verschillende afvalsoorten apart weg te gooien. Het scheiden van afval wordt een steeds groter thema. Bovendien hebben steeds meer mensen te maken met verschillende Kliko’s of minicontainers. Wil jij jouw afval ook goed kunnen scheiden? Kies dan voor een afvalbak met 3 vakken.

Prullenbak 3 vakken kopen

Trio prullenbak

Een afvalbak met 3 vakken wordt ook wel een trio prullenbak genoemd. De drie verschillende vakken zijn er in verschillende uitvoeringen. Wil je een prullenbak met 3 gelijke vakken, of juist een prullenbak met 3 vakken met verschillende inhoudsmaten. Er is een trio prullenbak vanaf 30 liter tot een trio prullenbak van wel 60 liter.

Welke prullenbak met 3 vakken is het beste jou?

Welke prullenbak met 3 vakken het beste is ligt voornamelijk aan jouw smaak. Er zijn verschillende design prullenbakken die er heel stijlvol uit zien. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren. De meeste trio prullenbakken hebben losse binnenemmers. Deze binnenemmers kun je er gemakkelijk uithalen waardoor de vuilniszak gemakkelijk te verwijderen is. Bovendien kan je hierdoor de vuilnisbak goed schoonmaken. De keuze van de juiste prullenbak is ook afhankelijk van in welke ruimte je te prullenbak gaat plaatsen.

Tip: Ook op vakantie het afval goed scheiden? Kijk dan eens naar deze camping prullenbak met 3 vakken!

Soorten afvalbak met 3 vakken

Er zijn verschillende soorten vuilnisbak met 3 vakken. De verschillen zitten onder andere in:

  • Materiaal
  • Vorm
  • Inhoud (in liters)
  • Prijs
  • Manier van openen

De meeste prullenbakken zijn gemaakt van RVS. Maar ook kunststof, metaal en stalen prullenbakken zijn volop verkrijgbaar. De meeste prullenbakken met 3 vakken zijn rechthoekig, al zijn er ook ovale en ronde trio prullenbakken verkrijgbaar. Deze afvalscheider met 3 vakken is er zelfs al met sensor. Dat wil zeggen dat de prullenbak automatisch opent als je voor de sensor beweegt.

Welke merken trio prullenbak zijn er?

Steeds meer fabrikanten zijn prullenbakken met meerdere vakken gaan aanbieden. Omdat de vraag naar deze afvalscheiders steeds verder gegroeid is spelen de fabrikanten in op deze trend. Er zullen dan ook steeds meer scheidingsprullenbakken op de markt komen. Een veel verkochte scheidingsprullenbak is deze trio prullenbak van Homra.

Inbouw prullenbak met 3 compartimenten

Je hebt ook de mogelijkheid om een trio prullenbak in te bouwen. Deze prullenbak kan eenvoudig in een keukenkastje worden bevestigd. Op deze manier kun je én afval goed scheiden én je hebt de prullenbak niet in het zicht staan. Twee vliegen in één klap dus. 

Geld besparen met een trio prullenbak

Steeds vaker moet je afval gescheiden aanbieden. Mensen krijgen steeds meer verschillende afval containers bij huis waar zij hun afval apart in moeten verzamelen. Steeds vaker moeten plastic, papier en GFT+e afval gescheiden worden weggegooid en voor het restafval moet steeds meer worden betaald. Om dit afval goed te kunnen inzamelen is er de prullenbak met drie verschillende vakken.

Een prullenbak met 3 vakken kopen?

Geld besparen en afval goed scheiden? Dan is een trio prullenbak dé prullenbak voor jou. Met de drie verschillende vakken kun je GFT+e afval, DPB-afval en restafval eenvoudig gescheiden inzamelen voordat je het weggooit in een Kliko of een ondergrondse container. Wil je het volledige aanbod van trio vuilnisbakken zien? Kijk dan in de webshop.

Prullenbak 3 vakken kopen