Prullenbak 4 vakken

Prullenbak meerdere vakken

Zoek jij een prullenbak met 4 vakken? Deze afvalemmers zijn ideaal voor het scheiden van afval. En daarmee kun jij jou steentje bijdragen aan een beter milieu. Waarom een prullenbak met 4 vakken zul je denken? Afval scheiden wordt een steeds belangrijker onderwerp in onze maatschappij. In sommigen gemeenten geldt zelfs al een bepaalde tax voor maximaal te produceren afval. Door middel van jou afval te scheiden middels een prullenbak met 4 vakken kun jij ervoor zorgen dat je het afval reduceert tot een minimum. 

Welk afval scheiden?

Ben je benieuwd naar welk afval jij kwijt kunt in een afvalemmer met 4 vakken, en wil je jouw afval scheiden? In een normale prullenbak deponeer je meestal alleen restafval. Door jou afval te scheiden verdeel je zelf het afval in bepaalde categorieën. Je kunt denken aan; restafval, gft-e afval, pdb afval (plastic, drankpakken en blik), en papier. Op deze manier zul je zien dat je erg weinig afval hoeft af te voeren.

Opzoek naar een prullenbak met meerdere vakken?


Door gebruik te maken van een prullenbak met meerdere vakken kun jij aanzienlijk besparen in je jaarlijkse afvalkosten. Ongeveer de helft van de gemeenten werkt met het zogenaamde Diftar systeem waarin je dus betaalt voor jouw daadwerkelijk verbruik. Mocht jouw gemeente hier gebruik van maken dan is het dus verstandig om te kiezen voor een prullenbak met meerdere vakken.

Prullenbak 4 vakken kopen

Een prullenbak met 4 vakken kopen?

Geld besparen en afval goed scheiden? Dan is een prullenbak met 4 vakken dé prullenbak voor jou. Met de 4 verschillende vakken kun je GFT+e afval, DPB-afval en restafval eenvoudig gescheiden inzamelen voordat je het weggooit in een Kliko of een ondergrondse container. Wil je het volledige aanbod van deze vuilnisbakken zien? Kijk dan in de webshop.

Handige inbouw prullenbak

Ben je opzoek naar een handige inbouw prullenbak met 4 vakken? Naast de standaard modellen van RVS in ovale of ronde vorm zijn er ook handige inbouw prullenbakken die geschikt zijn voor het scheiden van afval. Zo staat hij niet in de weg. Bekijk in de webshop het complete aanbod. 

Inbouw prullenbak