Simplehuman prullenbak

Logo Simplehuman

Wil jij een Simplehuman prullenbak kopen? De Simplehuman prullenbak is een absolute eye-catcher in jouw woning. Door de luxe vormgeving heeft de Simplehuman prullenbak een uitstraling die past in ieder huishouden. Door mooie luxe retro kleuren te combineren met het roestvrijstaal RVS is de Simplehuman prullenbak direct herkenbaar. Wanneer het gaat om keuzes kun je eindeloos variëren; ben je bijvoorbeeld opzoek naar een Simplehuman pedaalemmer, of een retro roestvrijstalen prullenbak of misschien wel een afvalemmer met sensor. Je kunt het zo gek niet bedenken of alles is verkrijgbaar. Door het toevoegen van een slimme sensor die reageert op stemgeluid of op beweging hoef jij niet eens de deksel aan te raken om deze te openen. Dit en vele andere technische snufjes maken de Simplehuman prullenbak een zeer gebruiksvriendelijk en mooi en gewild product! 

Simplehuman prullenbak

Simplehuman Rectangular Prullenbak 

Deze strak ontworpen afvalemmer is ideaal voor het scheiden van afval. De Simplehuman Rectangular prullenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft twee compartimenten zodat afval scheiden super simpel is! Door het gebruik duurzame roestvrijstaal RVS laten jouw vingers geen vervelende afdrukken na. Ook kun je de deksel makkelijk bedienen middels jou voet zodat je niet met je handen de deksel hoeft aan te raken. Zodra je het afval hebt weggegooid kun je de deksel zo dicht laten vallen want met het soft-close systeem van Simplehuman ben je gegarandeerd van een simpele en geruisloze sluiting. De Simplehuman Rectangular prullenbak heeft een handig opbergvakje aan de achterkant van de prullenbak, hierin kun je bijvoorbeeld de afvalzakken in opbergen. De Simplehuman Rectangular prullenbak is geschikt voor afvalzakken of vuilniszakken met de Code F of H-code van Simplehuman

Simplehuman prullenbak

Afval scheiden met een Simplehuman prullenbak?

Ben jij erg bewust bezig met het milieu en wil je afval scheiden met jouw eigen Simplehuman prullenbak? Dit kan. Sterker, de naam van het bedrijf zegt het al het is simpel. De Simplehuman prullenbakken zijn ontworpen voor eenvoudig maar zeker gebruiksvriendelijk en functioneel. De prullenbakken zijn verkrijgbaar met verschillende vakken; zo heb je een 2-vakprullenbak of een 3-vakprullenbak van Simplehuman zodat afval scheiden moeiteloos gaat! Deze prullenbakken zijn er ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar; zo zijn er prullenbakken met sensor of pedaalemmers verkrijgbaar in vrijwel ieder formaat en kleur. 

Welke afvalzakken moet ik gebruiken?

Om het overzichtelijk te houden heeft Simplehuman gekozen voor een code systeem welke gemakkelijk en overzichtelijk uitlegt welke Simplehuman vuilniszakken bij welk model horen. Het werkt met een code van letters zo zijn er bijvoorbeeld; afvalzakken van Simplehuman met code H of code P. De Simplehuman vuilniszakken passen precies in de prullenbak. Hierdoor kun je ze eenvoudig verwijderen vanuit de binnenemmer. Door middel van een handig opbergsysteem (Simplehuman Dispenser) binnen in de Simplehuman prullenbak te bevestigen kun je de afvalzakken bewaren op de plek waar je ze het meest nodig hebt!  Bekijk hier alle Simplehuman afvalzakken.

Over Simplehuman

Simplehuman is opgericht in 2000 door de oorspronkelijk in Taiwan geboren Frank Yang. Al op 10 jarige leeftijd verhuisde hij naar de Verenigde Staten en groeide hier verder op. Hij zag op jonge leeftijd al kansen daar waar weinig mensen erin geloofde. Zo begon hij als een van de eerste met het ontwerpen van een roestvrijstalen RVS prullenbak. Door het pedaal van de pedaalemmer wat lichter te maken en het mooie design sloeg dit idee gelijk aan. Het bedrijf heette oorspronkelijk Canworks maar veranderde dit in 2001 in Simplehuman. 

Welke Simplehuman prullenbak is het best? 

Hoe bepaal je welke Simplehuman prullenbak het beste is? Het lijkt misschien een alledaags iets maar toch is het belangrijk dat je er goed over nadenkt en de juiste vragen stelt. Want hoe vaak gebruik jij jouw prullenbak wel niet? Daarom is het belangrijk om bij het kopen van de juiste Simplehuman afvalemmer de volgende dingen goed te bekijken:

Hoe open ik de deksel van de prullenbak?

In 2010 bracht Simplehuman de eerste touchless prullenbak uit. Tegenwoordig is het zo dat de afvalemmers op steeds meer manieren geopend kunnen worden. Zo zijn er namelijk prullenbakken met een sensor of prullenbakken met een pedaal die met de voet bediend kunnen worden. Zo heeft ook Simplehuman hierin verschillende keuzes. Bedenk daarom goed wat voor jou belangrijk is wanneer je een Simplehuman vuilnisbak wilt kopen.

Waar gebruik ik de prullenbak voor?

Een prullenbak is meer dan alleen een ton waarin je je afval dumpt. Het moet ook passen bij je interieur of je wilt dat het bijdraagt aan het scheiden van afval. Daarom is het belangrijk om te weten waarvoor je de prullenbak wilt gebruiken. Komt de afvalemmer in de keuken te staan of koop je de prullenbak voor op het toilet. Hoe dan ook je zult hierin een afweging moeten maken zodat je weer een stap dichter bij het kopen van jou ideale Simplehuman prullenbak bent. 

Hoe groot moet de prullenbak zijn?

Prullenbakken hebben verschillende inhoudsmaten. Op het toilet hoef je natuurlijk niet zo’n grote prullenbak te hebben als in de keuken. De prullenbakken van Simplehuman spelen hier goed op in. Ook afhankelijk wat voor soort huishouden je hebt. De gangbare 50 a 60 liter afvalemmers zijn goed voor 4+ gezinsleden per huishouden.

Simplehuman prullenbak

Aanbieding Simplehuman prullenbak?

Een goede prullenbak die lang mee gaat kost natuurlijk ook iets meer. Het is aan jou om de ideale prijs-kwaliteitverhouding te vinden voor jouw eigen prullenbak. Let daarom goed op of jou gewilde prullenbak in de aanbieding is op de verschillende platforms.