Wesco prullenbak

Wesco prullenbak logo

Een Wesco prullenbak kopen? Als je kiest voor een Wesco prullenbak, kies je voor een hoogwaardige prullenbak. De prullenbakken van Wesco kenmerken zich door hun retro-design waarbij veel kleuren gebruikt worden. Op deze manier geef je met een Wesco afvalbak een extra boost aan je interieur. Van Wesco pedaalemmer tot Wesco prullenbak, rond, vierkant of half rond, Wesco heeft het allemaal.

Soorten Wesco Prullenbakken

Wesco heeft verschillende soorten prullenbakken:

  • Wesco pedaalemmers.
  • Wesco afvalbakken en prullenbakken.
  • Wesco multi collector prullenbak voor afval scheiding (2 of 3 vakken).
  • Inbouwprullenbak van Wesco.
  • Ronde, vierkante, rechthoekige, halfronde en ovale prullenbakken.

Door dit ruime aanbod van verschillende soorten prullenbakken heeft Wesco voor jouw afval altijd een oplossing. Moet de prullenbak binnen een bepaalde ruimte passen, of heb je bijvoorbeeld liever een half ronde prullenbak omdat deze tegen een muur komt te staan? Wesco prullenbakken zijn er echt in alle soorten en maten.

Wesco Prullenbak kopen

Wil jij een Wesco prullenbak kopen? Bekijk het ruime aanbod van Wesco vuilnisbakken en kies de prullenbak het beste is voor jou. Met het zoeksysteem kun je verschillende keuzes maken waaronder vorm, inhoud, kleur en gebruiksopties. Zo vind je altijd de Wesco afvalbak die bij jou past.

Wesco prullenbak kopen

Welke Wesco afvalbak is het beste?

Wesco biedt een groot assortiment afvalbakken aan. Om de meest geschikte prullenbak voor jou te vinden kun je jezelf afvragen:

  1. Waar komt de Wesco afvalbak te staan?

Als de prullenbak in het zicht komt te staan kies je toch misschien eerder voor een mooi, gelikt design. Bovendien kun je ervoor kiezen om voor een Wesco inbouw prullenbak te gaan, die eenvoudig in een keukenkastje geplaatst kan worden.

  1. Hoe groot moet de prullenbak zijn?

In de keuken prullenbak wordt vaak meer afval verzameld dan de pedaalemmer in het toilet. Wesco heeft prullenbakken met verschillende inhoudsmaten, variërend van 1 liter t/m 60 liter.

  1. Waar ga ik de afvalbak voor gebruiken?

Als je afval wilt gaan scheiden kun je beter kiezen voor een prullenbak met 2 of 3 vakken. Is de vuilnisbak slechts voor één afvalsoort bestemd, dan kun je voor een enkele prullenbak gaan.

  1. Hoe moet de prullenbak opengaan?

Wesco heeft afvalemmers die met een pedaal opengaan, maar ook afvalbakken die met een duw-systeem opengaan. De beste prullenbak voor jou is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

  1. Hoe met de prullenbak eruit zien? 

Wesco afvalbakken staan bekend om hun mooie uiterlijk. Kies jij voor een kleur die matcht bij jouw keukenkastjes of wil je juist dat de prullenbak zo min mogelijk opvalt? Door het ruime assortiment heb je volop keuze.

De Wesco kickmaster prullenbak serie

De Wesco prullenbakken uit deze serie maken gebruik van een pedaal waarmee de prullenbak geopend kan worden. Zo kan je eenvoudig afval weggooien terwijl je je handen vol hebt. De prullenbak sluit zichzelf vervolgens automatisch weer.

Wesco afval scheiden

Ben je op zoek naar een prullenbak van Wesco om afval gescheiden te kunnen weggooien? Dan ben je bij Wesco aan het juiste adres. Wesco heeft prullenbakken met 2 of 3 vakken waar je dus verschillende soorten afval in kunt verzamelen. Veel mensen hebben steeds meer behoefte aan een prullenbak met meerdere vakken omdat het scheiden van afval steeds belangrijker wordt. Bovendien kan het scheiden van afval je veel geld schelen!

Waarom een Wesco prullenbak?

Wesco staat bekend om zijn goede service. Bovendien worden Wesco afvalbakken snel geleverd. De Wesco prullenbakken zijn veelal voorzien van een sluiting met demping waardoor de klep van de afvalemmer stil dicht gaat. Daarnaast beschikken een aantal Wesco prullenbakken over een aparte binnenemmer. Hierdoor kan de vuilniszak eenvoudig uit de prullenbak gehaald worden en wordt het schoonmaken van de Wesco afvalemmer een stuk makkelijker.

Over Wesco

Wesco is al maar dan 150 jaar actief in de branche van huishoudelijke artikelen. Door deze lange historie hebben zij veel ervaring op het gebied van prullenbakken. Wesco besteedt veel aandacht aan het design en de kwaliteit van hun prullenbakken. Een Wesco prullenbak herken je dan ook meteen door de opvallende kleuren en het retro-design. 

Wesco prullenbak