Stickers

stickers

Stickers op containers zie je steeds vaker. Je bent ze waarschijnlijk al wel eens tegengekomen, Kliko’s met stickers erop. Steeds meer mensen nemen stickers op hun container. Naast het opfleuren van de container heeft een sticker ook een praktisch voordeel. Je kunt je container gemakkelijk herkennen. Het aanbod containerstickers is gigantisch, er zit dus altijd wel een sticker bij waarmee jij jouw Kliko kunt “pimpen”.

Stickers

Soorten stickers

Het kiezen voor stickers heeft dus zowel een mooi als nuttig effect. Allereerst is het belangrijk om te kiezen waar je een sticker voor wilt. Stickers voor de Kliko of container zijn er in allerlei soorten aan maten. De meest voorkomende stickers zijn:

Kliko stickers

Originele stickers voor je container zijn er eindeloos en zo kun je dus altijd jouw container geheel naar jouw wensen maken. Kliko stickers, ook wel container stickers genoemd kun je eenvoudig aanbrengen op de container. Door de speciale coating zijn deze stickers beter  bestand tegen regen.

Stickers voor afvalscheiding

Naast de Kliko stickers zijn er ook allerlei stickers die het scheiden van afval duidelijker maken. Je hebt deze afvalscheiding stickers in de varianten GFT, restafval, plastic afval, PMD afval en papier. Hiermee geef je iedere container dus een naam.

Brievenbus stickers

Wil jij bepaalde folders of huis-aan-huis bladen niet meer ontvangen? Dan zijn er de bekende nee nee stickers en nee ja stickers. Haal deze brievenbusstickers in huis als je de folders toch niet leest en je het papierafval wilt verminderen.

Stickers met huisnummer

Huisnummer stickers zie je eigenlijk overal. Met deze nummerstickers kun je eenvoudig zien welke prullenbak van jou is. Bovendien geef je op deze manier je container een persoonlijk tintje. Voor stickers met huisnummer zijn er naast een cijfer ook de letters beschikbaar. Woon je bijvoorbeeld op 7a, dan kun je hier ook gewoon een sticker voor bestellen.

Container reinigen – stickers

Wil jij jouw container laten reinigen door een schoonmaakbedrijf? Dan is het goed om een Kliko sticker te nemen. Het reinigingsbedrijf kan dan goed zien welke container van jouw is en welke zij moeten schoonmaken.

Stickerverwijderaar

Wil je nieuwe stickers op je afvalbak? Je kunt de nieuwe stickers er natuurlijk overheen plakken, maar nog beter is het om de oude stickers te verwijderen. Dit kan met een stickerverwijderaar. Hiermee verwijder je eenvoudig alle stickers.

Stickers