Brievenbus stickers

Nee/Nee sticker

Met brievenbus stickers kun je aangeven of jij ongeadresseerde wel of niet thuis wilt ontvangen. Ongeadresseerde post is post waarop jouw naam niet op staat denk hierbij dus aan reclamedrukwerk of folders. Wil je geen ongeadresseerde post meer ontvangen? Dan zijn de brievenbus stickers echt iets voor jou. Plak hem in de buurt of op je brievenbus en degene die de folders rondbrengt bij jou zal er geen reclamedrukwerk meer afgeven. De brievenbus sticker is ontworpen door een marketing bureau in 1992. De brievenbus sticker is verkrijgbaar in meerdere varianten; “Nee/Nee sticker”, “Ja/ Ja sticker” en de “Nee/Nee sticker”.  

Nee / Nee sticker

De Nee / Nee sticker is misschien wel de meest bekende sticker op de brievenbussen in Nederland. Het geeft aan dat jij geen ongeadresseerde post wilt ontvangen. Dit betekent dus dat je geen huis-aan-huisbladen, geen folders en geen reclamedrukwerk wilt ontvangen. Deze geen folder sticker plak je op de brievenbus of er in de buurt van zodat de postbode goed kan zien waarin jij wel of niet geïnteresseerd bent. Dus ben jij het ook helemaal zat om altijd maar naar de brievenbus te lopen voor alle folders die je ongevraagd binnenkrijgt? Plak dan met grote letters jouw Nee/Nee sticker op je brievenbus. Maar naast het feit dat je jezelf een groot plezier doet help je ook het milieu een klein handje. Met deze stickers bespaar je jezelf natuurlijk een hoop moeite doordat je een stuk minder afval produceert. Maar je doet er ook het milieu een groot plezier mee. Doordat jij aangeeft dat je niet geïnteresseerd bent in alle reclamefolders bespaar je een hoop papier op jaarbasis en dat is weer goed voor het milieu. Ben je dus totaal niet geïnteresseerd in reclamefolders bestel dan hier jouw antireclame sticker.

Brievenbus stickers kopen

Nee/Ja sticker

De Nee/Ja sticker is een sticker die geen reclame door laat, maar wel de huis-aan-huisbladen. Dus twijfel jij een beetje en vind je het stiekem nog leuk om af en toe de huis-aan-huisbladen door te lezen. Dan is de Nee/Ja sticker een ware uitkomst voor jou. Door de brievenbus sticker op jouw brievenbus   De Nee/Ja stickers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Twijfel  Kies de juiste kleur en formaat zodat de boodschap goed overkomt. De Nee/Ja sticker plak op je brievenbus of in de buurt hiervan. Je bestelt je Nee/Ja sticker hier.

Nee / Ja sticker

Ja/Ja sticker

Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen van de drogisterijen bij jou in de buurt? Plak dan de Ja/ja sticker groot op jouw brievenbus. Met deze sticker slaat de folderbezorger nooit meer jouw deur over. Soms is het namelijk zo dat de folders niet altijd even nauwkeurig bezorgd worden. Met deze sticker ben je ervan verzekerd dat dit wel gebeurd. Gebeurd dit toch niet, dan kun je een klacht indienen bij het daarvoor bestemde klachteninstituut Stichting Reclame Code. 

Bestel de Ja/Ja sticker hier

Aluminium Nee/Nee sticker

De aluminium Nee/Nee stickers zijn een soort van de luxere variant op de stickers. Door het duurzame materiaal gaan deze Nee/Nee bordjes van aluminium extra lang mee. Het aanzicht van de brievenbus wordt hiermee ook wat beter.  De meeste bordjes zijn voorzien van een plakstrip en dus super makkelijk te monteren. 

Brievenbus stickers bestellen?


Wil jij brievenbus stickers te bestellen om geen last meer te hebben van al die vervelende folders. Bekijk dan hier het volledige aanbod van alle stickers!

Brievenbus stickers kopen