Huisnummer stickers

stickers

Je hebt ze vast wel eens gezien, huisnummer stickers. Stickers met een huisnummer voor op je container zorgen ervoor dat je een eigen draai aan je container geeft en je jouw container gemakkelijk kunt herkennen. Huisnummer stickers zijn er echt in alle soorten en maten. Grote stickers, kleine stickers, grappige stickers, je kunt het zo gek niet bedenken of de huisnummer sticker is er.

Huisnummer stickers kopen

Waarom een huisnummer sticker?

Huisnummer stickers voor op je Kliko hebben verschillende voordelen. Allereerst zorgt een nummer sticker ervoor dat je jouw Kliko gemakkelijk kunt herkennen. In jouw wijk moet iedereen op dezelfde dag, dezelfde Kliko aan de weg zetten. Er staan dus een heleboel gelijke Kliko’s aan de weg. Je kunt je voorstellen dat het terugvinden van jouw eigen Kliko een hele onderneming kan zijn. Met een Kliko nummer sticker kun je jouw container gemakkelijk en snel herkennen.

Kliko pimpen

Bovendien kun je jouw saai ogende Kliko opfleuren met een huisnummer sticker. Deze stickers zijn er in allerlei soorten en maten. Stickers met alleen het nummer erop, maar ook stickers met leuke, unieke en vrolijke vormen eromheen.
Wil je jouw container regelmatig laten reinigen? Dan kun je een speciale container reinigingsdienst inschakelen. Deze maakt jouw Kliko dan een aantal keer per jaar schoon. Om jouw container te kunnen herkennen heeft de reinigingsdienst een herkenningspunt nodig. Een huisnummer sticker zorgt dat de reinigingsdienst snel kan zien welke container zij schoon moeten maken. Een sticker met jouw huisnummer erop heeft dus grofweg vier grote voordelen:

  • Onderscheid
  • Herkenning
  • Uniek
  • Reinigingsdienst

Kliko stickers met huisnummer

Het aanbod van stickers met huisnummer is echt eindeloos. Wil je een container sticker die duidelijk en zakelijk is? Kies dan voor een klikosticker met alleen het nummer. Wil je naast het hebben van een nummer ook de Kliko opvrolijken? Dan zijn er verschillende Kliko stickers die naast het huisnummer ook grappige, leuke en mooie motieven hebben. Heeft jouw adres een naast een huisnummer ook een toevoeging? Geen nood! Er zijn Kliko stickers met toevoeging (met streepje en een letter).

Regenbestendige stickers

Je kunt natuurlijk gewoon een nummer sticker kopen en deze op jouw container plakken. Het grote nadeel hiervan is echter dat door bijvoorbeeld de regen deze er snel vanaf zal vallen. Daarom kun je beter kiezen voor een speciale sticker. Deze zijn voorzien van een speciale laag waardoor ze beter blijven zitten op de container.

Nummer of letter stickers kopen

Wil jij jouw Kliko herkenbaar en uniek maken? Kies dan voor de Kliko nummer stickers. Deze Kliko stickers met huisnummer zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven langer zitten dan “gewone” stickers. Koop een sticker met huisnummer gemakkelijk in de webshop.

Huisnummer stickers kopen