Kliko stickers

stickers

Je hebt ze vast wel eens gezien, Kliko stickers. In iedere woonwijk zie je containers staan met containerstickers erop. Een containersticker (of Kliko sticker) heeft meerdere doeleinden. Zo kun je met jouw containersticker ervoor zorgen dat jouw prullenbak zich onderscheidt van de andere prullenbakken in de wijk. Maar je kunt een container sticker ook gewoon gebruiken om jouw saaie Kliko op te vrolijken.

Kliko stickers

Waarom een containersticker?

In iedere wijk heeft iedereen dezelfde Kliko’s of (mini) containers gekregen. En het worden er ook steeds meer. Waar je vroeger alleen de Kliko voor het restafval had, krijgen nu steeds meer huishoudens een aparte Kliko voor papier, PMD, plastic en GFT-afval. Al deze Kliko’s moeten op dezelfde vaste plekken aan de weg worden aangeboden. Het is dan dus handig als je in jouw containerspeurtocht eenvoudig jouw eigen vertrouwde container weer snel kunt terugvinden.

Soorten klikostickers

Stickers voor op de container zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of er is wel een sticker van. Bekende voorbeelden van container stickers die je zelf waarschijnlijk ook wel eens bij jou in de wijk hebt gezien zijn:

  • Stickers met de maximale snelheid (bijvoorbeeld een sticker 30 km).
  • Een container sticker met huisnummer.
  • Een sticker met de afvalsoort erop.

Dit zijn de drie containersticker soorten die het meest voorkomen. Welke sticker jij op jouw Kliko wilt ligt natuurlijk helemaal aan jouw eigen smaak en het doel waarvoor je de sticker wilt gebruiken.

Kliko sticker huisnummer

Één van de meest gekozen containerstickers is de containersticker met huisnummer. Een containersticker met huisnummer is goed voor meerdere doeleinden. Allereerst kan je natuurlijk je eigen container gemakkelijk weer terugvinden aan de hand van jouw klikosticker. Daarnaast zijn er speciale container reiniging bedrijven. Deze bedrijven maken jouw container een aantal keer per jaar schoon. Ook dan is het van belang om een klikosticker met huisnummer te hebben. Op deze manier kan het schoonmaakbedrijf snel zien welke Kliko die van jou is.

Een originele Kliko sticker

Wil je jouw Kliko pimpen? Dat kan met talloze originele Kliko stickers. Van containerstickers van dieren tot container stickers met leuke, vrolijke motieven erop. Het aanbod van deze stickers is eindeloos. 

Speciale Kliko stickers

De Kliko stickers zijn meestal voorzien van een speciale coating. Dit laagje zorgt ervoor de de stickers bestand zijn tegen alle invloeden van het klimaat. Een container die buiten staat is natuurlijk aan allerlei weersomstandigheden onderhevig. Regen, felle zon en hagel komen in Nederland vaak voor. Om ervoor te zorgen dat de Kliko stickers er niet na het eerste regenbuitje vanaf vallen zijn de stickers speciaal voor containers gemaakt.

Welke container sticker is geschikt?

Er zijn Kliko’s of (mini) containers in verschillende maten. De meest gangbare zijn de Kliko’s van 120 liter en van 240 liter. Op een grotere Kliko kan je natuurlijk een grotere container sticker kwijt. Houd hier rekening mee wanneer je een klikosticker gaat kopen. Het formaat staat vermeld bij de sticker die je wilt kopen. Verder is het handig om niet voor dezelfde sticker te kiezen als de buren, op deze manier weet je nog niet welke container van jou is. 

Containerstickers kopen

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod containerstickers? In de webshop vind je het gehele assortiment containerstickers. Je kunt de stickers ook rangschikken op verschillende thema’s en kleuren.

container stickers