Stickers afvalscheiding

stickers

Je hebt ze misschien wel eens gezien, afvalscheiding stickers. Deze stickers kun je eenvoudig op je Kliko of (mini)container plakken. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk zien welke afval soort in welke container hoort. Er zijn afvalstickers in talloze vormen, soorten en maten. Personaliseer jouw Kliko met een leuke afvalscheiding sticker. Er zijn verschillende soorten afvalscheiding stickers:

  • GFT-stickers
  • Restafval stickers
  • Plastic afval stickers
stickers afvalscheiding kopen

Waarom afvalcontainer stickers?

Een afvalcontainer sticker heeft verschillende voordelen. Allereerst wordt het nóg duidelijker welke afvalsoort in welke container moet. Ook voor kinderen wordt het dan duidelijker welke afvalsoort zij in welke container moeten gooien. Een tweede voordeel is dat het duidelijker wordt welke container van jou is. Jouw hele woonwijk moet op dezelfde dag, dezelfde container aan de weg zetten. Aangezien iedereen dezelfde container heeft is het soms lastig om de jouwe terug te vinden. Met deze afval stickers vind je dus eenvoudig jouw eigen container terug. Ten slotte is het natuurlijk leuk om je Kliko op te vrolijken met een eigen sticker. Zo geef je een persoonlijk tintje aan je eigen Kliko.

Sticker gft bak

Er zijn verschillende soorten gft bak stickers. In de gft bak mag al het groente, fruit en tuinafval (en etensresten). Dit is vaak een groene container of een container met groen deksel. Er zijn verschillende soorten gft-bak stickers. Zo heb je stickers met uitleg over welk afval in de gft bak mag, maar ook stickers met je huisnummer erbij.

Sticker restafval

Restafval stickers zijn er in alle soorten en maten. Op de pagina over restafval vind je precies wat er allemaal in de restafval container mag. Een restafval container is over het algemeen grijs. Om te verduidelijken welke container de restafval container is zijn er speciale restafval stickers. Deze stickers zijn er ook in combinatie met jouw huisnummer, zodat je eenvoudig ziet welke container de jouwe is.

Sticker plastic afval

Ook voor het plastic afval zijn speciale stickers. Het plastic afval wordt vaak ingezameld in een oranje container. In deze container mag al het plastic afval, blik afval en drinkpakken (PDB afval, ook wel PMD afval genoemd). 

Speciale stickers afvalscheiding

Waarom moet je aparte stickers voor afvalscheiding halen? Een gewone, normale sticker kun je natuurlijk ook gewoon op jouw container plakken. Het nadeel hiervan is dat deze afvalscheiding stickers niet speciaal gemaakt zijn om op Kliko’s te passen. Kliko’s staan altijd buiten en hebben dus met het wisselende Nederlandse weer te maken. Een gewone sticker regent dus zo van de container af. De containerstickers hebben een speciale coating zodat dit niet gebeurt.

Stickers afvalscheiding kopen

Wil je het uitgebreide aanbod afvalstickers voor afvalscheiding zien? Of je nou op zoek bent naar een afvalscheiding sticker met huisnummer, of een set stickers voor alle afval soorten. In de webshop heb je keuze uit een ruim aanbod.

stickers afvalscheiding kopen