Stickerverwijderaar

Wanneer je gebruik maakt van stickers op je container of brievenbus heb je vroeg of laat de stickerverwijderaar nodig. Dit komt omdat stickers die je blootstelt aan de barre weersomstandigheden niet het eeuwig leven hebben. Gelukkig zijn er voldoende middelen om de stickers netjes te verwijderen. Toch kan het soms lastig zijn om zonder een goede stickerverwijderaar stickers te verwijderen. Wanneer de stickers voor een wat langere tijd vastgeplakt zitten kan het bijzonder lastig zijn deze te verwijderen. Maar met de juiste techniek en juiste middelen zijn ze zo verwijderd. Wel kan het zo zijn dat er eventueel wat lijmresten achter blijven. Om deze te verwijderen zijn er weer andere producten beschikbaar. 

Sticker lijm verwijderen

Om sticker lijm te verwijderen heb je soms wat hardnekkige middelen nodig. Zeker wanneer stickers voor een langere tijd op het oppervlak zitten geplakt gaan deze er vaak lastig vanaf. Ondanks dat er producten zijn die je kunt gebruiken om je te helpen de sticker lijm te verwijderen moet je altijd voorzichtig te werk gaan. 

Tip: Ga je lijmresten of papierresten verwijderen? Test dan altijd eerst even of het middeltje de oppervlakte niet aantast, dit zou immers zonde zijn! 

Stickerverwijderaar

HG Stickerverwijderaar

HG stickerverwijderaar is een gevestigde naam binnen de schoonmaak producten. Met dit middeltje kun je vrij eenvoudig de lijmresten verwijderen. Volg wel altijd onderstaand stappenplan om ervan verzekerd te zijn dat je de juiste techniek gebruikt;

  • Voeg nooit water of andere vloeistoffen toe aan HG Stickerverwijderaar, maar gebruik het onverdund. 
  • Bij papier stickers kun je de stickerverwijderaar het beste even laten inweken. Kun je een klein hoekje los peuteren smeer hier dan wat HG Stickerverwijderaar onder met een kwastje. Waarna je de sticker eenvoudig kunt verwijderen. 
  • Blijven er toch nog restjes lijm achter, dan kun je het gewoon nogmaals aanbrengen. Vaak kun je dan met een doek de overige lijmresten verwijderen. 

Hardnekkige stickers verwijderen

Bij het verwijderen van hardnekkige stickers is geduld vaak een schone zaak. Ga niet te hard boenen of wrijven over het oppervlak want dan bestaat de kans dat je deze beschadigd. Neem de tijd en gebruik de juiste middelen. Twijfel je of je het juist product gebruikt lees dan altijd de bijsluiter voordat je begint met schoonmaken. Soms helpt het om het even te laten inweken en het in meerdere stapjes te doen. Geloof het of niet, maar ook de meest hardnekkige stickers zijn te verwijderen.

Stickers verwijderen glas of plastic

Stickers verwijderen van glas of plastic? Om stickers te kunnen verwijderen van glas heb je het volgende nodig: een föhn, een mesje, een kwastje en een stickerverwijderaar. Met de föhn verhit je het oppervlak een klein beetje zodat de lijmresten al beginnen los te laten. Vervolgens smeer je met een kwastje en stickerverwijderaar een klein beetje over de sticker en onder de losse hoekjes. Tot slot is het met een mesje een klein beetje de hoekjes voorzichtig los trekken. Zodra de sticker grotendeels heeft losgelaten kun je met een vochtige doek even het glas afnemen. En daarmee zijn de stickers verwijderd.

Stickerverwijderaar