Brabantia vuilniszakken

Vuilniszakken Brabantia

Een vuilniszak vervangen kan een vervelend en smerig klusje zijn. Soms komt het voor dat de zak wegzakt in de prullenbak of er zit een lelijke overlap over de prullenbak. Met de Brabantia vuilniszakken heeft iedere prullenbak een precies passende vuilniszak. Brabantia heeft naast de eigen prullenbakken lijn ook een eigen lijn met vuilniszakken; de PerfectFit. Hiermee voorkom je het gedoe met te kleine of juist te grote afvalzakken. Ook heeft Brabantia een apart verkrijgbaar dispenser vak waarmee je de vuilniszakken eenvoudig kunt bewaren in de prullenbak. De dispenser pack werkt als een pak tissues. Je pakt een nieuwe vuilniszak eruit zonder dat je hem hoeft af te scheuren. Daarnaast zijn er zelfs biologische afbreekbare afvalzakken te verkrijgen. Met deze zakken draag jij ook je steentje bij aan een beter milieu! Bekijk nu snel welke Brabantia vuilniszak jij nodig hebt en bestel hem vandaag nog!

Brabantia vuilniszak

Welke vuilniszak Brabantia?

Aan de binnenkant van iedere Brabantia prullenbak staat welke vuilniszak van Brabantia jij nodig hebt. Het variërend per type prullenbak welke afvalzak jij nodig hebt. Om het nog overzichtelijker te maken heeft Brabantia een systeem dat werkt met codes van letters en op kleur. Dus heb je bijvoorbeeld een Brabantia Touch Bin dan zijn de volgende afvalzakken voor jou; 

 • A (geel) voor 3 liter afvalzakken
 • C (paars) voor 10 tot 12 liter afvalzakken
 • G ( groen) voor 23 tot 30 liter afvalzakken
 • K (mintgroen) voor 10 liter afvalzakken
 • L (bruin) voor 40-45 liter afvalzakken
 • H (lichtgrijs) voor 50-60 liter afvalzakken

Aan de binnenkant van jouw Brabantia pedaalemmer of prullenbak zal dus een kleurcode zitten met een letter. Aan de hand van deze twee gegevens haal jij zo de juiste zak in huis!

Brabantia vuilniszakken G

De meest verkochte vuilniszak van Brabantia is de Brabanatia vuilniszak G. Dit komt omdat de meest verkochte prullenbak degene is dat vaak in de keuken staat. En met de 30 literzakken van Brabantia zijn deze dus mateloos populair. Het heeft veel voordelen om te kiezen voor een Brabantia vuilniszak G. 

 • Allereerst, een perfecte fitting voor jouw Brabantia pedaalemmer of prullenbak.
 • Gemakkelijk te bevestigen en te verschonen
 • Hygiënisch en gebruiksvriendelijk
 • De unieke kleurencode maakt het nóg makkelijker om de juiste vuilniszak te vinden
 • Gemaakt van extra sterk plastic HDPE plastic. 
 • Gemaakt met speciaal ontworpen ventilatie gaatjes zodat het nog makkelijker is om jouw afval te deponeren. 
Brabantia G vuilniszak

Brabantia afvalzakken 36 liter

Met de 36 liter Brabantia afvalzakken scoort Brabantia enorm goed. Dit komt omdat dit samengaat met de onwijs populaire prullenbakken reeks. Om te bekijken of een Brabantia prullenbak ook iets voor jou is klik dan hier. Deze prullenbakken vallen in een categorie dat én betaalbaar zijn én goed passen bij jou inrichting van bijvoorbeeld jouw keuken, woonkamer of eetkamer. 

De afvalzakken van 36 liter vallen onder verschillende kleuren code (donkergroen) en de letter “R”

Brabantia vuilniszakken kopen?

Heb jij een Brabantia prullenbak en heb je geen zin in gedoe met te grote of te kleine vuilniszakken. Bestel dan hier jouw perfect passende afvalzak. 

Brabantia vuilniszak