Komo vuilniszakken

Komo vuilniszakken


Ben je opzoek naar Komo vuilniszakken? De Komo vuilniszakken zijn waarschijnlijk de meest bekende en het populaire afvalzakken in Nederland. Nu zul je misschien denken Komo wie..? Misschien helpt het als je even de afbeelding bekijkt en je ziet direct de herkenbare gele verpakking van Komo. Met het stevige plastic en de trekbanden die zij gebruiken levert Komo niet alleen kwaliteit maar ook en enorm veel gebruikersgemak. Ongetwijfeld dat jij ze thuis hebt liggen en ze dagelijks gebruikt!

Webshop

Komo vuilniszakken met trekband

Om de afvalzakken dicht te knopen nadat deze vol zit heeft Komo de vuilniszakken met trekband geproduceerd. Deze handige trekbanden zijn vaak geel en zitten aan de zijkant van de vuilniszak. Op het moment dat de zak vol zit kun je deze verwijderen uit de prullenbak en door middel van beide lussen naar elkaar te trekken deze handig dicht knopen. Op deze manier kun je eenvoudig het vuilnis een beetje aandrukken zodat dit ruimte bespaard in jouw kliko. 

Welke afmetingen Komo vuilniszak?

Zodra je een afvalzak gaat vervangen is het goed om te weten wat voor afmetingen je nodig hebt. De meeste gangbare afmetingen van een prullenbak in de keuken zijn over het algemeen 30 liter of 60 liter afvalzakken. Om te weten welke afmetingen Komo vuilniszakken jij nodig hebt kun je het beste even kijken bij de product specificatie van jouw prullenbak. Mocht je deze niet meer terug kunnen vinden probeer hem dan online op te zoeken. Wel moet je even opletten wat voor vorm jouw prullenbak heeft, is dit een ronde of een rechthoekige prullenbak. Dit maakt vaak een verschil. Het is heel vervelend als een vuilniszak te klein is en niet lekker past in de emmer. Hierdoor kan de zak wegzakken in de prullenbak of je krijgt de zak naderhand niet meer goed dichtgeknoopt. Het kan zelfs zo zijn dat het per merk verschilt. Zo kan bijvoorbeeld een Komo afvalzak van 60 liter prima passen in een Brabantia prullenbak maar misschien past deze weer totaal niet om de prullenbak van Simplehuman.

Komo vuilniszakken 30 liter

De Komo vuilniszakken van 30 liter zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en herkenbaar aan de gele verpakking. Vaak zitten ze in een rol van 15 stuks en zijn gemakkelijk te verwisselen door de trekbanden aan weerskanten. Wanneer gebruik een afvalzak van 30 liter? Mocht je een relatief klein huishouden hebben dus denk aan een eenpersoons of tweepersoonshuishouden dan kun je overwegen om voor een afvalzak van 30 liter te gaan. Hierdoor vervang je de zak vaak genoeg zodat het niet gaat stinken. Ook kun je overwegen om jouw afval te scheiden door voor een prullenbak te gaan met meerdere vakken, hiermee voorkom je ook dat het afval gaat stinken. 

Komo vuilniszakken 60 liter

De Komo vuilniszakken van 60 liter zijn goed geschikt voor een prullenbak in de keuken, woonkamer of op de camping. De zakken zijn stevig en passen goed om de rand van jouw prullenbak. Ook naderhand zijn ze eenvoudig dicht te knopen met de trekbanden aan beide zijden. 

Komo 60 liter

Komo vuilniszak kopen?

Ben jij op zoek naar een rol Komo vuilniszakken? Bekijk dan het volledige aanbod, snel in huis en direct leverbaar!

Webshop